Maak koken leukMet onze producten

Ontdek de gezonde wereld van Health for Wealth

Ons aanbod

E-book Retreat Yourself well

Meer dan 50 gezonde gluten-, lactose- en suikervrije recepten vol groente en smaakexplosies
€19,99
Filter
Aanbod labels
Online kookworkshop 'door-eet-factor'
Dinsdag 23 april is het zover! De meest gezellige, leerzame en lekkere workshop van Nederland vindt plaats in jouw eigen keuken. Tover jouw allerdaagse maaltijden om tot restaurant waardig eten door een paar simpele trucjes toe te passen. Met deze methode verlang je altijd naar de volgende hap.
van €5̶0̶,̶-̶ voor €20,-
Cooling Summer Treats
Verfris jezelf met de lekkerste en gezondste versnaperingen. Meer dan 33 recepten voor gezonde ijsjes, smoothies en mocktails om van te genieten onder de warmte van de zon. Je kunt eindeloos variëren met dit e-book, een must have voor de echte levensgenieters.
€7,99
BBQ Special
Leg jezelf en je gasten in de watten met een onvergetelijk BBQ menu, vol hippe groentegerechtjes die je smaakpapillen laten dansen over je tong. En dat allemaal zonder stress en gedoe, want wij nemen je hier aan de hand in mee middels kookvideo's. Verwacht de lekkerste en gezondste BBQ ooit!
Healthy Chef Kerstspecial
Leg je vrienden en familie in de watten met culinaire gerechten, die ook nog eens gezond zijn! En dat zonder stress en gedoe, want wij hebben alles al voor je klaarstaan. Je hoeft alleen maar op ‘play’ te klikken, en we maken het feestmaal samen klaar.
Healthy Chef Membership
Laat ons je ontzorgen in gezond eten leuk én lekker maken! Ontvang wekelijks exclusieve recepten die jouw kookskills elke week verbeteren, en maak het leuk met maandelijkse live kookworkshops. Wij zijn jouw buddy's en nemen je aan de hand mee in deze (nieuwe) leefstijl.
Keuze tussen jaar of maand
Healthy Chef in 5 dagen
Dé thuiskok-opleiding van Nederland in 5 dagen. Duik samen met ons de diepte in en leer alles wat jij nodig hebt om gezond koken leuk te maken en lachend vol te houden. Alle essentiële skills en kennis om de regie te nemen over jouw gezondheid in een concreet life-changing programma.
Deuren geopend
Healthy Chef Starterpack
Stel je eigen maaltijden samen en eet 100% volgens je eigen wensen middels de Healthy Chef Stappenplannen. Deze 'bijbel' is een must-have in de keuken voor elke Healthy Chef
Van € ̶8̶0̶,̶-̶ voor €40,-
E-book Retreat Yourself well
Meer dan 50 gezonde gluten-, lactose- en suikervrije recepten vol groente en smaakexplosies
€19,99