Over Health for WealthOntdek ons verhaal

Wij helpen jou een gezonde leefstijl echt leuk te maken.

Het verhaal achter Health for Wealth

Wij zijn Jerry de Maar (Kok & OERsterk coach) en Mandy Reekers (Designer, strateeg & NLP Master). Samen bouwen maken wij gezond eten lekker, leuk en makkelijk toepasbaar voor iedereen.
Het ontstaan
Sinds 2020
Health for Wealth is in 2020 ontstaan. We zaten op het terras en we werden voor de zoveelste keer geconfronteerd met de werkelijkheid. Nederland wordt met de dag ongezonder en de voedingsindustrie weet daar op een slimme manier zijn steentje aan bij te dragen. We konden niet meer onze ogen gesloten houden voor alle ongelukkigheid en ongezondheid, welke hand in hand met elkaar samen gaan. Het was tijd om in actie te komen.
Over Health for wealth h4l
Onze visie
Wij geloven dat iedereen gelukkig gezond kan zijn
Wij geloven namelijk dat iedereen gezonder en gelukkiger kan worden, als ze de juiste handvatten hebben om dit te realiseren. Gezonder en gelukkiger worden begint namelijk bij de juiste brandstof (voeding), en wij laten je zien dat dit leuker en makkelijker is dan je denkt.
Missie health for wealth
voor wie?
Wat maakt ons uniek?
Een programma zoals Jerry & Mandy deze aanbieden, bestaat niet in Nederland. De meeste kookcursussen zijn gebaseerd op het volgen van recepten, om zo inspiratie op te doen. In dit programma leer je juist hoe je ZELF jouw maaltijden kunt samenstellen. Je krijgt alle tools & vaardigheden aangereikt om met de juiste smaken, texturen en kruiden jouw gerechten een gegarandeerd succes te maken. En dat zonder recept, wat veel uren en centen bespaart in je leven. Daarnaast vind je geen andere kookcursus waarbij je, naast de online leeromgeving, de community en het complete werkboek, met de hele groep gezellig live via Zoom staat te koken. Je kunt na afloop DIRECT (met je huishouden) aan tafel om ervan te genieten!
visie health for wealth

Ontvang wekelijksonze inspiratie